Partners

Om onze opdrachtgevers nog beter van dienst te kunnen zijn, werkt Shiftkey regelmatig samen met onderstaande technology partners.

Ambition IT

Ambition IT is specialist in het ontwikkelen van softwaresystemen waarmee u slimmer, makkelijker, sneller en goedkoper uw bedrijfsgegevens kunt gebruiken. Of het nu gaat om de planning van orders, de onderhoudsschema’s van schepen of de registratie van poststukken, het is voor u belangrijk om efficiënt en kosteneffectief te werken met deze gegevens.

Leannovations

Wij helpen uw organisatie te groeien, zowel economisch als kwalitatief vanuit een sociale context. Wij weten uw medewerkers te bereiken en te motiveren om mee te gaan in het veranderproces met de bedoeling dat men op eigen kracht door kan blijven gaan. Met Leannovations zet u een impuls om naar momentum!

Leannovations logo

Maurice de Laat software services

Ondersteuning bij het implementeren van schaalbare en onderhoudbare (web-)applicaties op basis van het .NET framework. Ik ben een hands-on software engineer/architect met ruim 15 jaar ervaring op het gebied van requirements analyse, object-georiënteerd ontwerpen, implementeren, testen en software-architectuur.

Tonit consulting & development

TONIT is een ingenieursbureau in de ICT-sector dat zich heeft toegelegd op het ontwikkelen van hoogwaardige software componenten en innovatieve applicaties. Door gebruik te maken van de modernste ontwikkelomgevingen en ontwikkelmethodieken is het mogelijk om software te ontwikkelen die volledig voldoet aan de wensen van de gebruiker. Vrijwel alle bedrijfsprocessen uit diverse brancheorganisaties kunnen door TONIT (op maat) geautomatiseerd worden.

Logo Tonit