ArteWeb

In samenwerking met Ambition IT uit Rosmalen heeft Shiftkey de implementatie verzorgd van ArteWeb, een ASP.NET webapplicatie die klanten via internet hun eigen order- en servicegegevens kan laten bekijken.

Arte di Granito is producent van werkbladen in natuursteen en composiet en levert deze aan keukenspecialisten. Bij wijze van service richting haar klanten wil zij deze via internet de mogelijkheid gaan bieden hun eigen ordergegevens en services te gaan bekijken.

De ontwikkeling van deze applicatie is in handen van Ambition IT, die in nauwe samenwerking met de opdrachtgever het ontwerp heeft opgesteld. Ambition IT verzorgt tevens de database-implementatie op SQL Server (2000, onlangs gemigreerd naar 2005). Het ontwikkelen van de front-end webapplicatie in ASP.NET gebeurt door Shiftkey, uiteraard in nauwe samenwerking met Ambition IT.

Op dit moment wordt het systeem volop gebruikt en naar volle tevredenheid van de opdrachtgever. Bij de ontwikkeling van de ProductConfigurator in 2010 wordt gekeken naar mogelijkheden de functionaliteit van ArteWeb te integreren.

De oorspronkelijke naam van ArteWeb was ArteOrders via Internet.